(Magyar) Smink újragondolva

2019.01.28.

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Kell -e smink a fotózáshoz? IGEN, IGEN, IGEN!

Most nem az esküvői fotózásokra gondolok, mert olyankor egyértelmű, hanem családi, kismama és egyéb fotózásokra.
Hozzáteszem, hogy profi smink kell, egy sminkes által, nem pedig amit úgy általában gyorsan magunkra dobunk mielőtt
elrohanunk a gyerekért az edzésre. Van különbség, óriási különbség van.
Egy profi szakember nem csak hogy még szebbé, egyenletesebbé, fiatalabbá tud varázsolni, de ismeri és ki tudja emelni az arcodnak előnyös vonásait és eltüntetni a kevésbé kedvezőket.
Ez saját magunkon elég nehéz feladat de elismerem, van akinek nagyon jól megy.

Viszont sokszor azt tapasztalom, hogy egy fotóhoz kevés az minimális smink amit otthon feldobunk. Ilyenkor később a képeket nézegetve kérdezik meg néhányan, hogy pedig volt rajtam smink, akkor miért nem látszik?!

Sokan megijednek, hogy nagyon másként fognak kinézni azért nem vállalják be ezt az előkészületet, pedig igazán megéri. Mindenki maradandó, szép emléket szeretne, és a lehető legjobban kinézve, sokáig büszkén mutogatni, hogy így néztem ki 20-30-40-50….évesen.

Egy jó sminkes tudja, hogy aki nem szokta napi szinten önmagát sminkelni, arra nem erőltet egy erős, extrém, tőle szokatlan megjelenést. Fő a természetesség!

Anettet régóta ismerem, őszintén ajánlom kortól függetlenül mindenkinek.
“Mert megérdemeljük!” – ezt beszéltük a húgommal a szilveszteri buli előtt.
Mindenki megérdemli, hogy jól nézzen ki, jó érezze magát a bőrében! Olyankor ez a jó érzés, ez a magabiztosság a fotókon is előjön.
Hölgyeim csak bátran!

 Anett Gáll  munkái: ( A névre kattintva találjátok Anett elérhetőségét.)

A képen a következők lehetnek: 1 személy, közeli és túra/szabadtériA képen a következők lehetnek: 2 ember, közeli

A képen a következők lehetnek: 5 ember, , mosolygó emberek, szelfi és közeliA képen a következők lehetnek: 1 személy, közeli

A képen a következők lehetnek: 4 ember, szelfi és közeliA képen a következők lehetnek: 4 ember, , mosolygó emberek, közeli