Kedves Jegyespárok!

Mostanra mindenki előtt ismert, hogy nagy változások, átalakulások zajlanak az egész világban.
Ez sokatok számára most különösen nagy problémát jelent, mivel a korlátozások érinthetik a már hónapok, vagy évek óta tervezett esküvőtöket is.

Eddig a pillanatig sokan reménykedhettek, hogy a kis esküvőket meg lehet tartani és legfeljebb pár külföldi rokon részvételéről kell lemondani, de a helyzet napról napra változik, a jelenlegi állapot az, hogy minden zenés, táncos rendezvényt betiltottak.

Szeretnénk pár ötletet, gondolatot megosztani veletek.
Tudnotok kell hogy a megbízható szolgáltatók egytől-egyig mellettetek állnak és minden erőnkkel azon leszünk, hogy nektek a leggördülékenyebben és a legelviselhetőbben menjen az újratervezés.

 

A szolgáltatók, akiket a szervezés során nagy gonddal felkutattatok, és örömmel lefoglaltatok, most értetek aggódnak, és természetesen saját megélhetésük is veszélybe került. Ez nektek és nekik is nagyon nehéz időszak, de talán áthidalható úgy, hogy azzal senki se sérüljön.

Ha még nem vettétek fel a kapcsolatot, mihamarabb tegyétek ezt meg, és írjatok szolgáltató csapatotoknak!
Javaslom, hogy elengedve a szokásos péntek-szombatokat, már most válasszatok ki egy nektek szimpatikus őszi dátumot! Ha hétköznapra teszitek az esküvőt, akkor nagy esélyetek van rá, hogy a teljes stábotok szabad lesz!

 

Legyen meg fejben a B terv dátuma ( esetleg 2021-re átszervezve), így ha sor kerül rá, azonnal tudtok lépni!
Lehet, hogy távolabbi rokonok, külföldi barátok is szívesebben ünnepelnek veletek, ha már teljesen rendeződik a helyzet.
Ehhez beszéljetek a már meglévő csapattal, segíteni fognak gondolkodni!

Ha új dátumot választotok, ne felejtsétek el a szerződésben módosítani írásban.
Térjetek ki arra, hogy változik-e bármi az ajánlatban, az árban, a teljesítési határidőben.

Ha már látjátok a megoldást alakulni, értesítsétek a vendégeket is, akár egy új meghívóval, kártyával, képeslappal, telefonhívással, vagy egy kedves hangvételű digitális üzenettel.
(E-mail, FB csoport a vendégeknek, stb.)

 

Kívánom nektek, hogy egészségben, nyugalomban és szeretetben teljen a következő időszak, és egymást erősítve lépjetek át minden akadályon. Hiszem, hogy hamarosan egy hatalmasat fogtok ünnepelni, amikor végre szeretteitek előtt egybekeltek majd!

Addig pedig vigyázzatok magatokra és egymásra!