Brigifotó üdvözlet

Szeretem a természetet, szeretek a természetben fotózni. Szerintem minden évszak különleges! Szerencsére a hazánkban a természet védelmével egyre több területet óvnak meg gyermekeinknek. Fotózásnál is szeretem a természetes környezetet. Mindig különleges virágos, pipacsos mezőkre, tisztásokra invitálom fotózásra a családokat, ifjú párokat. Szerencsére bővelkedik Bács-Kiskun és Tolna és Baranya megye is ilyen területekben. A Duna és a Tisza, de tavaink a Balaton és a Velencei tó is rengeteg lehetőséget kínál a fotózásra.

A digitális technika egem is magával ragadott, felgyorsított. A  technika minden előnye és hátránya a nyakamba zúdult. Továbbra is imádok fotózni, élvezem a technika kínálta lehetőségeket, viszont sokkal több időt töltök a számítógép előtt.
Továbbra is a Canon gépeknél maradtam. Ez már SZERELEM?

Egy kép ma már nem csak a felvétel pillanatban születik az exponáló gomb lenyomásával. Születik és ismét megszületik, átalakul, megújul. Megjelenek rajta hangulatok, érzések, sok-sok személyes vonás. Különösen élvezem portrék készítését, elbűvöl az arcok sokfélesége, a ráncok finomsága, mélysége melyekben megjelenik az idő, a gondolatok és az érzések.

 

A fényképezés egy folyamat, soha meg nem szűnő tanulás. Én is folyamatosan bővítem ismereteimet, évente több képzésen részt veszek, workshopra, előadásokra, kiállításokra járok. Ezek mindig hasznos információkkal, tudással gazdagítanak, feltöltenek. Fontos számomra új irányzatok megismerése, és elsajátítása, igyekszem a hozzám közelállókat magam képre formálva felhasználni, megvalósítani.

” Fényképezni annyit jelent, mint visszatartani a lélegzetet, amikor az illékony valóság pillanatában minden képességünk egyesül. Amikor a fej, a szem, a szív is ugyanazért működik. A fényképezés egyfajta kiáltás, az élet egyik formája. “

Brigifotó üdvözlet