Válassz hosszú életű, megbízható autó akkut!

2019.09.24.

Minden autó villamossági hálózatának„lelke” az akkumulátor.

Az akku töltéskor a bevezetett villamos energiát vegyi energiává alakítja át és ilyen formában tárolja hosszabb ideig. Fogyasztót rákapcsolva pedig ismét villamos energiává alakítja vissza. Az autó akkumulátor feszültsége terhelés közben folyamatosan csökken, a töltés során folyamatosan nő.

Felhasználási szempontok szerint több akkumulátor típust is megkülönböztethetünk: indító, ciklikus, vontatási- járműhajtó és helyhez kötött akkumulátorok. Az indító akkumulátor rövid idejű, de jelentős áram leadására képes. A ciklikus akkumulátor ezzel szemben nagy áram leadására nem képes, viszont jól bírja a rendszeres használatot.

Az akksik élettartama sajnos a legnevesebb gyártók esetében is véges, azonban egy jó minőségű termékkel kevés probléma fog adódni a használat során. Ha biztonságos, kiváló energiaellátást biztosító és hosszú élettartamú autó akkumulátort keresel járművedhez, látogass el az Akku-Elem webáruházba. Banner, Varta, Duracell, Perion és még további jeles márkák termékei közül választhatsz. Ezek a nevek már évtizedek óta egyet jelentenek a kiemelkedően hosszú életciklussal, illetve a maximális energiával akár szélsőséges körülmények között is.

Az Akku-Elemnél kaphatsz autó akkumulátort start-stop rendszerű kocsikhoz is. Ilyen autókba semmiképp nem javasoljuk a hagyományos akku vásárlását. Az emelt teljesítményű generátor, a nagyobb teljesítményű indítómotor, és persze a napi több elindítás komolyabb technológiát igényel.

Nézed a kínálatot, de elakadtál? Semmi gond! Hívj minket és segítünk a döntésben! Ha személyesen vásárolsz nálunk és behozod régi autó akkumulátorod, mi beszámítjuk az új árába.

Címkék: ,