Tudja meg, mit hoz a holnap!

2020.04.22.

A legtöbbünk számára a jövő titokzatos, és sohasem tudhatjuk, mit hoz majd a holnap.

Azonban az Univerzum jeleket küld, amiket bár a laikusok nem képesek értelmezni, a jósok ezen dolgoznak már a történelem előtti idők óta. A régi időkben számtalan dologból olvastak ki ómeneket a jövőt illetően, például a madarak röptének irányából, állatok belsőségeiből vagy füstből, de üstökösökből, és más, ehhez hasonló égi jelenségekből is következtettek a jövőre.

Manapság a jóslás legnépszerűbb formái a csillagjóslás, avagy asztrológia, a rúnajóslás, és a numerológia, vagyis a számmisztika mellett a jóskártyával történő jövendölés.

Sok ember hirdeti, hogy rendelkezik spirituális erőkkel, és érti az Univerzum szavát, azonban közülük számtalan csupán egyszerű csaló, sarlatán. Igen könnyű felismerni a kuruzslókat, mivel ők jellemzően mindig azt mondják, amit a kliensük hallani akar.

Ezzel szemben egy valódi jós azt sem hallgatja el, amit nem igazán szeretnénk hallani, viszont többet sem tud elárulni, mint amit az Univerzum közölni kíván.

Szidéna azonban épp ilyen. A kártyavető jós Budapest II. kerületében vár szeretettel mindenkit, akit érdekel a jövője. Felvázolja a lehetőségeket, spirituális iránymutatást ad, és többek között családdal, párkapcsolattal, munkával és egészséggel kapcsolatos kérdésekre ad választ.

Szidéna az egyik legtapasztaltabb kártyavető jós Budapest területén; immár több, mint négy évtizede használja a kártyát, hogy vendégei kérdéseire választ adhasson.

Nem a jóval ismertebb Tarot kártyát használja, hanem a Lenormand kártyát, ami az egyik legmagasabb szintű jóslást lehetővé tévő eszköz. A lapjain ábrázolt állatok, növények, fogalmak vagy tárgyak számos jelentéssel bírhatnak, ami nem csak az adott laptól, hanem a mellette lévő kártyalapoktól is függ. Segítségével az Univerzum akarata megismerhető, és következtetések vonhatóak le a jövőt illetően.

Egyeztessen időpontot telefonon, és keresse fel bátran Szidéna jósnőt, nem bánja meg!

Címkék: , , ,