Tiszta és jó illatú lakás néhány óra alatt

2018.09.20.

Ha alaposan szeretné kitakarítani lakását, olyan helyekre is gondoljon, mint az ágybetétek vagy az ülőgarnitúra. Itt található ugyanis nagy mennyiségben a poratka és annak ürüléke, mely az egyik legfőbb okozója a porallergiának. A kézi tisztítás rengeteg fáradtsággal és idővel jár, legtöbbször nem is érjük el a kívánt tisztaságot, sőt az erős dörzsölés roncsolhatja a szövetet. Éppen ezért a leghatékonyabb megoldás egy takarítógép használata.

A Szabó Gépkölcsönzővel a kárpittisztítógép kölcsönzés Budapest bármely kerületében lehetséges.

Egyetlen Kärcher szőnyegtisztítógéppel többféle felületet is fertőtleníthet. Padlószőnyegek, kárpitozott bútorok és lépcsők, ágybetétek, ágymatracok, de még autókárpit tisztítására is használhatja. A gép képes a nem látható szennyeződéseket is maximálisan eltávolítani. A takarítógép a tisztítószeres vizet nagy nyomással juttatja a textilszálak közé, majd a nagy teljesítményű szívófejjel eltünteti a kárpitokba ragadt, felhalmozódott koszt és port. A szívóerő hatására a száradási idő is nagymértékben csökken. A kárpittisztítógép kölcsönzés Budapesten sosem volt ilyen egyszerű.

Ön csak telefonál, és a megbeszélt időpontra mi kiszállítjuk a készüléket, majd a munka végeztével el is visszük azt, az alacsony bérleti díj mellé pedig kauciót sem kell fizetnie. Keresse a budapesti Szabó Gépkölcsönzőt!