Szabaduljon meg a poratkáktól!

2018.10.15.

Napjainkban egyre több ember szenved valamilyen allergiától, ezen belül is nő a poratka okozta allergiások száma.

A tüneteket a poratkák ürüléke okozza, ami megszáradva elporlik és erősen megkötődik a textilszálakon, majd innen könnyen a levegőbe jut. Ez történik például szőnyegpadlón való járáskor, kárpitozott bútorokra való leüléskor, ágynemű felrázásakor. A rendszeres mosás, porszívózás, törölgetés sajnos nem elegendő.

A poratkák mennyiségét csak mélytisztítással, fertőtlenítéssel csökkenthetjük.

Ebben nyújt segítséget egy professzionális takarítógép. Egy ilyen kárpittisztítógép kölcsönzése Budapest bármely kerületében megvalósítható. A nagyteljesítményű Kärcher készülékkel alaposan kitisztíthatja padlószőnyegeit, kárpitozott bútorait, ágymatracait, stb. A látható szennyeződések mellett a láthatatlan élősködők is eltávolíthatóak a kárpitos bútorokból, felületekből.

A szőnyegtisztítógép használata mellett szól az is, hogy a lakás levegője felfrissül, megtelik jó illattal, a kárpitok pedig megújulnak. Könnyedén megszabadulhat a kellemetlen szagoktól, állatszőrtől is.

A kárpittisztítógép kölcsönzés Budapest teljes területén ingyen kiszállítással történik, Önnek csak a fix bérleti díjat kell kifizetnie. A gépet akár egész nap üzemeltetheti. Gyorsítsa fel és tegye hatékonyabbá a nagytakarítást egy ipari kárpittisztítógéppel!

Címkék: ,