Válassz kényelmes és minőségi Rieker papucsot, cipőt a hétköznapokra!

A LifeStyleshop Rieker papucsok és cipők kínálatában te is megtalálod a neked való lábbelit. A Rieker márkát az 1800-as évek végén alapították Németországban. Egyedülálló technológiája, az Antistress® tette igazán népszerűvé. Az egyik tulajdonsága ezeknek a cipőknek az évszázados tapasztalatok alapján kialakított optimális kaptaforma.

A Rieker cipőkben 30%-kal több hely van más márkák hasonló fazonjaihoz képest. A modellek megformázásakor az ergonomikus kialakítás a legfontosabb szempont.

LifeStyleshop logó

 

Az Antistress® Rieker papucsok és cipők másik tulajdonsága

a speciális, poliuretánból készült talp, mely rendkívül hajlékony és rugalmas. Extra kényelmes és ideális alátámasztást nyújt a lábfejnek és a saroknak egyaránt, kímélve a gerincet a terheléstől.

A LifeStyleshop női és férfi Rieker papucsot, cipőt és csizmát egyaránt kínál. Köztük valódi bőr csizmák, félcipők, papucsok többféle fazonban és színben elérhetők, egy azonban közös bennük: a minőség. Minden modell hozza a megszokott Rieker színvonalat, évről-évre változatos, új kollekciókkal jelennek meg a cipőpiacon, közel 20 millió eladott lábbelivel évente. A Rieker papucsok, cipők és csizmák már az első használattól kényelmesek, nem törik a lábat, élettartamuk alatt végig megőrzik előnyös tulajdonságaikat.