OnlineToner: A megbízható alternatív nyomtatókellékek tárháza

2019.10.20.

Nyomtató vásárlásakor fontos szempont a készülék fenntartásának költsége, azaz az esetleges karbantartások, de legfőképpen az, hogy mennyibe kerülnek hozzá a kellékek.

Amikor viszont ténylegesen arra kerül sor, hogy kifogy a festék, adódik a kérdés: eredeti vagy utángyártott tonert/patront vegyünk?

Régebben gyakori hiba volt, hogy a nyomtatók nem ismerték fel az utángyártott kelléket, ma azonban ez már sokkal ritkábban fordul elő, de legtöbb esetben a nyomtató áramtalanításával és újra bekapcsolásával meg is oldódik a probléma.

A magyar piacon kétségtelenül az utángyártott tonerek és tintapatronok fogynak jobban, hiszen ezeknek az ára jóval kedvezőbb, mint az eredetiké. Előfordulhat, hogy az eredeti kellék ára akár tízszerese is az alternatívnak. Az utángyártott toner és patron lényege, hogy bizonyos – általában távol-keleti – cégek pontos másolatot, replikát készítenek az eredeti kellék alapján. Ezek tehát teljesen új termékek, új alkatrészekből építve – nem úgy, mint a „felújított”, illetve „újratöltött” kellékek.Az alternatívok minőségben megközelítik az eredeti kellékek nyomtatási minőségét, használatuk pedig nem okoz kárt a készülékben.

Az OnlineTonernél 15 márka nyomtatóihoz találsz utángyártott tonert, valamint 5 márkához utángyártott festékpatront. Ezek mind kipróbált, megbízható kellékek, kétes minőségű termékeket nem forgalmazunk. A megrendelt árut készletről szállítjuk akár 1 munkanapon belül. Kérdés esetén szakértői ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre!

 

Címkék: