Nyolcfunkciós élethű babák a Baby Borntól

2019.08.19.

A tökéletes ajándékot keresed kislányodnak? Ha szeret babázni, egy élethű Baby Born kisfiú vagy kislányjátékbaba telitalálat lesz.

A Baby Born 1991 óta van jelen a játékpiacon, azóta a legnagyobb márkák közé nőtte ki magát a babák és kiegészítőik terén. Játékbabái hihetetlenül realisztikusak; lehet őket etetni, itatni – amit idővel kipisilnek, lefektetve becsukják a szemüket, tudnak sírni, és fürdetni is lehet őket. Egy ilyen interaktív játékbaba minden kislány álma. A babához kaphatók Baby Born kiegészítők is, például kis köntös, hordozó kosár, babakocsi vagy bili szett.

A Step2 babakocsival a lányok bárhová magukkal vihetik kisfiukat vagy kislányukat. A babakocsi alsó részébe berakhatják a szükséges kiegészítőket és játékokat, hogy minden kéznél legyen, ami csak kellhet a babának. Miután hazaértek az ügyintézésből, a kicsinek szüksége lesz egy langyos fürdőre, ami után a lányod bebugyolálhatja a pihe-puha, vidám köntösbe a babát, hogy meg ne fázzon.

A Baby Born babákkal és a hozzájuk kaphatóBaby Born kiegészítőkkel az órákig tartó szórakozás garantált. A babázás fontos a kislányok életében, ugyanis ilyenkor fejlődik a gondoskodás, az empátia, nyelvi képességek, kognitív és motorikus készségek, ráadásul segít feldolgozni az érzelmeket és az őket ért ingereket. A kisgyermek az őt körülvevő világot a babázással és más szerepjátékokkal az általa uralt környezetben tudja újra átélni és feldolgozni.A játék során tanulják értelmezni az összefüggéseket és a bonyolult viszonyrendszereket a való életből.

Látogass el a Játéktenger webáruházába, ahol Baby Born babák és sok más játék várja, hogy gazdára találjon.