Az illat, amit magadra permetezel, annyi mindent elárul rólunk, amennyit a nők nem is gondolnak. Nem minden a cipő a ruha vagy a smink az illat is fontos.

A hozzád illő női parfüm kiválasztása nem egyszerű feladat.

Egy hölgynek sincs annyi türelme, hogy egy egész délutánját a drogériában töltse a női parfümöket szagolgatva. Hogy megtaláld a magadhoz illőt néhány dologgal tisztában kell lenned. Ha tervek nélkül indulsz útnak, akkor az a veszély fenyegethet, hogy a rámenős és hátad mögött álló eladók rábeszélnek egy adott termékre, ami valójában nem érzel a sajátodnak. Ne szagolj egyszerre sok aromát, mert egy ponton túl minden egyformának fog tűnni, mert ilyenkor a szaglóidegek hamar elzsibbadnak.

Készíts indulás előtt egy listát, amin 3-4 női parfüm szerepel.

Soha ne adj a tesztlapon lévő illatra, hisz tudjuk, ha a bőrrel reakcióba lép egész más eredményt kapsz. Ha a párodnak vásárolsz, akkor érdemes a barátnőjét elhívni és a segítségét kérni, ha ez nem megvalósítható marad az eladó. Érdemes egy sétát tenni az üzletben, hogy a termék kiteljesedjen és így már kialakulhat előttünk a minősége és a tartóssága. Ne zárjuk ki az interneten rendelhető kínálatot se. Itt különösen figyelnek arra, hogy minden legyen raktáron, így a vásárló gyorsan hozzájusson. Már ismert illatot bátran rendelhetünk. Előfordul, hogy a boltban pár ezer forinttal drágábban kaphatjuk meg a kedvenc kölninket, mint egy megbízható honlapon, ahol még akciókat és egyéb kedvezményeket adnak. Mellesleg a szállítás is ingyenes.