Menj biztosra a Bauer Teherrel!

2020.06.17.

Legyen szó bárkiről is, egy költözés minden esetben egy fontos procedúra, azonban meglehetősen ritkán van rá szükség.

Ezért is kiemelkedően lényeges a jó költöztető cég kiválasztása.

Ha nem vagy elég körültekintő, könnyen belefuthatsz olyan költöztetőkbe, akik a lehető legváltozatosabb módokon képesek megnehezíteni az életed és a költözésed. Gyakran előfordul, hogy a költöztetők nem az előre megbeszélt időben érkeznek, esetleg felszámolnak mindenféle rejtett költséget, és végül sokkal magasabb számlát kapsz, mint amire számíthattál, a legrosszabbról nem is beszélve: könnyen elképzelhető, hogy szeretett bútoraid megsérülnek, ha nem a megfelelő szakértelemmel és tapasztalattal rendelkező emberekre bízod szállításukat.

Menj inkább biztosra, és válaszd a Bauer Tehert!

Mi 100%-ig elhivatottak vagyunk a költöztetés terén, és immár több, mint három évtizednyi tapasztalat van a hátunk mögött. Nálunk nincsenek rejtett költségek, de még emeletdíj vagy hétvégi felár sem. Áraink mindig korrektek, és tételesen visszakövethetőek. Budapesti költözéskor az árak egy állandó alapdíjból és óradíjból tevődnek össze, míg a vidéki fuvarok ára óradíjból és kilométer díjból áll. Árajánlatunkat írásban is eljuttatjuk.
Legyen szó bármilyen ingóságról, garantáljuk, hogy a lehető legjobban fogunk rá vigyázni, és semmi bajuk nem esik a költözés során. Ehhez azonban szükség van a bútorok szerelésére. Például egy nagy, nehéz szekrény csapolásai vagy kötései könnyedén meglazulhatnak a jelentős súly alatt, aminek következtében új helyén a szekrény már nem fog olyan egyenesen állni, mint korábban. Hogy ezt elkerüljük, szétszereljük a szekrényt, azonban gyakran elég súlyt tudunk megspórolni csupán az ajtók leszerelésével is; különösen az üveges és tükrös ajtók nehezek. Természetesen minden nagyobb vagy súlyosabb bútort könnyebb és biztonságosabb szállítani szerelés után. Persze a bútorok szerelését te magad is elvégezheted, ha szeretnéd, azonban jobb, ha ránk bízod, ugyanis mi sok éve ezzel foglalkozunk, ráadásul külön felárat sem számítunk fel érte; a költöztetés szereléssel is a szokásos óradíjunkban történik.
A csomagolást szintén elvégezzük a költöztetés óradíjában.

Amennyiben inkább te csomagolnál, akkor sem kell a dobozok, fóliák és ragasztók beszerzésével vesződnöd, ugyanis ezeket mi is kiszállíthatjuk neked, akár két héttel a költözés előtt is.
A fuvart érdemes néhány nappal korábban megrendelni, ugyanis a naptárunk hamar betelik, különösen a hó végi és hétvégi időpontok.

Címkék: ,