LogiKoffer – Szülinapokon is verhetetlen

2018.09.11.

Amennyiben igazán emlékezetes és különleges szülinapi programot keresel, a LogiKoffer kiváló lehetőséget kínál erre.

A LogiKoffer egy bőröndbe zárt kincskeresős logikai játék. Logikai, ügyességi és keresgélős feladatok sikeres teljesítése után ahogy azt illik, kincs jár jutalomként, továbbá a legelső feladat mindig a bőrönd kinyitása. A manapság elterjedt szabadulós játékokhoz hasonlítható az élmény, azonban a LogiKoffer egy kisméretű lakásban is tökéletesen játszható, de akár az udvaron is van lehetőség a játékra.

Legyen szó akárhányadik születésnapról is, a LogiKoffer nagyszerű szülinapi program, ugyanis négy különböző korosztály is elérhető; létezik óvodásoknak, kisiskolásoknak, felsősöknek illetve felnőtteknek készült bőrönd is. A bőrönd bérlése alapvetően egy napra szól, és mivel egy játék időtartama legalább egy-két óra, ami akár három órára is nőhet szülinapi kiegészítőkkel, ajánlott már reggel vagy a délelőtt folyamán elvinni.

szülinapi ajándék

Számos érdeklődőtől kapunk kérdéseket, amik arról érdeklődnek, hogy vidéken is elérhető-e a LogiKoffer.

Igen, azonban fontos tudni, hogy ebben az esetben nyomtatott formáról van szó. Bővebb információkért látogass el honlapunkra, és négyféle, tematikus bőröndünk közül válaszd ki a neked tetszőt. Essen választásod bármelyikre is, garantáltan nagyszerű szülinapi programmal lesztek gazdagabbak.

Címkék: ,