Ha bekövetkezett az elkerülhetetlen fogeltávolítás,

akkor igen kellemetlen helyzetbe kerül az ember, ha társaságba megy esetleg boltba és félve szólal meg, mert nincs foga és szégyenkezik. De emiatt ne fájjon a feje, mert a fogászati rendelőnkben Budapesten megoldást találunk a pótlásra, ahol több lehetőség közül is választhat. Idősebb korosztály általában a kivehető fogpótlást választja. Ha lényegesen sok fog hiányzik vagy esetleg az összes, akkor emellett döntenek, de ezen belül is kérhetik sima műanyag vagy fémlemez kombinációjával. Higiénikus, mert a kivehetősége miatt gondosan áttisztítható.

A Királydent fogászat Budapesten előre egyeztetett időpontban kellő szakmai ismerettel lépésről lépésre elkészíti önnek bájos mosolyát.

A munkafolyamat során négyszer kell megjelenni a fogorvos előtt Budapesten.

Mivel ez egy csoportmunka ezért nem csak a szakorvosra van szükség, hanem a fogtechnikus és a páciens együttműködésére is. Első lépésben egy-egy alap lenyomatot vesz mindkét fogívről, majd egy pontosító lenyomatvétel és harapási magasság beállítása után a fogpróba jön, ami egy döntő pillanat a fogmű készítésében. Itt a műfogak viaszban vannak rögzítve, mert van lehetőség változtatni a státuszon, ha a beteg kéri.

Nézni kell a fogszínt, a formát és a statikát, hogy pontos legyen az ellenoldali fogazattal. Mivel nem vagyunk egyformák, ezért egy vékony hölgynek nem adhatunk erős férfi karakteres fogformát. Utolsó alkalommal pedig önbizalommal teli páciens hagyja el a fogászati rendelőnket Budapesten.