Kerti játszótér a nyári szünetre

2020.06.17.

Bizonyára rengeteg felnőtt emlékszik rá, hogy „az ő idejében”, kisgyerekként mennyire imádta a csúszdázást.

Nos, a mai gyerekek is éppen annyira élvezik ezt az egyszerű, de annál nagyszerűbb kinti játékot, százszor is képesek rá újra felmászni és ugyanolyan boldogan lecsúszni rajta.
A Játéktenger csúszda és kültéri játék kínálatában a Step2 különleges és mókás játékait találhatod. Természetesen a kerti játékok, játszóterek esetében kiemeltem fontos a gyerekek biztonsága. A STEP2 termékeinél nem kell aggódnod, ugyanis a tervezők mindenre odafigyeltek. Az amerikai STEP2 kerti játék és gyerekbútor gyártó egy olyan egyedülálló műanyagöntési technológiát alkalmaz, mellyel prémium kategóriájú termékeket képes előállítani. A csúszdák, hinták és más kerti játékok mindegyike masszív, egyenletes falvastagságú, sima felületű műanyag. Strapabíró, ütésálló és időjárásálló anyagból készülnek, így a nyári napsütés és a téli fagy sem roncsolja az anyagot, sem a színét nem fakítja ki.

Milyen STEP2 kerti játékok várnak a Játéktengernél?

Nagy csúszda: Önállóan kapható csúszda természetes színekben. Összecsukható, így amikor a gyerek nem használja, könnyedén elfér a garázsban, alagsorban is.
Piknik asztalok: A napernyővel ellátott piknikasztalkákhoz több gyerek is leülhet egyszerre. Tökéletes kerti bútor kicsiknek rajzoláshoz és nassoláshoz is.
– Komplett játszóterek: Gyermekednek saját játszótere lehet a kertben, amelyhez csúszda, hinta, mászóka és általában egy kis torony is tartozik. A játszótér tökéletes választás, ha több gyerek van a családban, vagy ha rendszeresen jönnek át a kis barátok.
Hullámvasút: A kicsik imádják a hullámvasutat és végre lehet egy sajátjuk. A szórakoztató, hullámos műanyag pályán akár Thomas a gőzmozdonyra is felszállhatnak és száguldozhatnak rajta.
Homokozó: Melyik gyerek ne szeretne homokozni? Most végre tisztán tarthatod a kicsik homokját a STEP2 csukható tetejű homokozó segítségével. Ideális akár vizes homokozáshoz, sározáshoz is.

Látogass el a Játéktenger webshopba és lepd meg gyermeke(i)d egy fantasztikus kerti játékkal!

Címkék: ,