Instant alakformálás harisnyával

2019.03.03.

Laposabb has, formásabb lábak és fenék? Mindezt elérheted egyetlen ruhadarab segítségével, egy alakformáló harisnyával.

Conte alakformáló harisnya

A női praktikák palettája végtelen, hát használjuk ki a lehetőségeket! A ConteElegant harisnyái végre Magyarországon is kaphatók, miután rengeteg amerikai és európai hölgyet már meghódítottak. A márka széles választékot nyújt színekben, mintákban, stílusokban és méretekben, hogy minél többen megtalálhassák a számukra ideális darabot.

Kiváló minőségű alakformáló harisnya kínálatunk modelljei segítenek formába hozni optikailag.

Ezek a harisnyák eltüntetik a makacs kis hurkákat, feszesebbnek mutatják a combokat és a feneket, ezért testhez simuló ruhában is nyugodtan tündökölhetsz. Bátran vegyél fel szűk, alakot követő ceruzaszoknyát, hiszen a szorítós harisnya eltünteti a narancsbőrt a fenékről, és a kis „úszógumit” a derékról. Válassz magasabb derekú fazont az igazán hatásos hasformázáshoz.

A Conte alakformáló harisnya termékcsaládjai különböző színű matt és fényes modelleket sorakoztatnak fel, melyek bármilyen alkalomkor megállják a helyüket – legyen az egy átlagos hétköznap az irodában, fontos meeting, vagy akár egy elegáns vacsora.

A harisnyák amellett, hogy formáznak, szó szerint ápolnak és eltakarnak, hiszen valamennyi modell tartalmaz E vitamint.

Az E vitamin a harisnya szálaiban van jelen mikrokapszulák formájában; sejtvédő, öregedésgátló, gyulladásgátló, segít megőrizni a bőr hidratáltságát és rugalmasságát, a bőr celláit oxigénnel tölti fel.Nem hiányozhat a te ruhatáradból sem az alakformáló harisnya, mely alapvető funkciója mellett még bőröd egészségéért is tesz.

Címkék: , ,