Horoszkópos karkötők

2018.11.21.

A horoszkópod szerint be kell nézned az AjándÉkszerbe még ma

Ha te is minden ügyébe kerülő magazinban a horoszkópod keresed meg elsőként,  az AjándÉkszer webáruház tartogat valami igazán neked valót! Egyedi és szemrevaló  horoszkópos karkötők várnak rád.

A horoszkóp alapjai már több, mint 4000 éve léteznek, a babilóniaiak már bizonyítottan rendelkeztek fejlett asztrológiai rendszerrel, de elképzelhető, hogy őket megelőzték a sumérok már az időszámításunk előtti 3. évezredben. A szó maga görög eredetű, szó szerint „az idő megfigyelőjét” jelenti (horoscopos).

Mindegyik horoszkópos karkötő nikkelmentes fémötvözet medállal rendelkezik, így az allergiás bőrt sem irritálja.

Ha a csillagjegyed például Kos, a karneol gyöngyökből álló karkötőt imádni fogod. A 8 mm-es gyöngyökből készült vörös karkötő vonzza a tekintetet, mindenkinek jól áll.

A karneolt a bátorság kövének tartják, neve a latin cerasus, azaz cseresznye szóból ered. Kedveskedj Vízöntő szerettednek egy pompás ametiszt horoszkópos karkötővel! Az ametisztet évezredek óta nagy becsben tartják, talizmánként is hordták, a régiek szerint megvéd a részegség negatív hatásaitól. Rendelj tőlünk 10.000 forint felett, és most ingyenesen szállítjuk ki!

Címkék: ,