A hivatalos fordítás általában 1-2 munkanap alatt elkészül!

Ha személyes iratait, iskolai végzettséget igazoló okmányait, netán céges szerződéseket, alapító okiratot szeretne valamilyen nyelvre fordíttatni, a Miskolci Fordítóiroda áll rendelkezésére. Amit kínálunk: megbízható hivatalos fordítás készítése rövid határidővel, szakszerűen, profi szakfordítók által.

A Miskolci Fordítóiroda által készített hivatalos fordításokat a hazai és külföldi szervek, bankok elfogadják és elismerik. Az elkészült dokumentumot ellátjuk egy rövid záradékkal, melyben igazoljuk, hogy a fordítás szövege mindenben megegyezik az eredeti dokumentuméval, és le is pecsételjük azt. A hivatalos fordítás általában 1-2 munkanap alatt elkészül. Szinte bármilyen nyelven vállalunk fordítást, de legtöbbször angol, német, olasz, spanyol, francia, cseh, román, szlovák, lengyel, szerb, horvát, ukrán, orosz és szlovén nyelvű munkákkal keresnek minket.

A hivatalos fordításba nem csupán céges és személyes dokumentumok tartoznak,

hanem gazdasági, jogi és orvosi papírok is. Ilyenek például a bírósági végzések, ítéletek, nyomozati iratok, jegyzőkönyvek, orvosi zárójelentések, táppénzes papír, komplex gyógyszerészeti szövegek, stb. Ha emailben megkeres minket és elküldi a fordítandó dokumentumot, munkaidőben általában egy órán belül megküldjük válaszunkat, amely tartalmazza a konkrét árajánlatot és a részleteket.