Használt ruha üzletet nyitna? Legyen a partnerünk!

2020.01.31.

Használtruha boltjához keres nagykert, ahonnan minőségi árut kaphat?

A Bemo-Textil használtruha nagykereskedés 2014 óta áll kis- és nagykereskedő partnerei rendelkezésére szortírozott ruhák értékesítésben. Bennünk hosszú távú partnerre lelhet!

Miért érdemes belevágni a saját vállalkozásba? Mert hazánkban már közel 12 éve virágzik a használtruha kereskedelem. Kezdetben a gazdasági válság miatt vásároltak secondhand boltokban az emberek, mára viszont sokak számára valóságos hobbi lett a „turkálás”. Továbbra is megmaradt a turkálók népszerűsége az elérhető árak miatt, ezen felül egyfajta kincsvadászat is lett, hiszen a vásárló sosem tudja előre, mire fog bukkanni. Ráadásul rengeteg a minőségi ruha, ami már tapintásra is teljesen más, mint a megszokott silány, ázsiai tucatáru.

Ha jó helyet talál a boltnak és megfelelő árukészletet tud tartani, működni fog az üzlet.Lényeges persze a bolt berendezése is, illetve a jó kommunikáció a vásárlókkal, de a helyszín az igazán kulcsfontosságú összetevő. Érdemes évszakváltáskor használtruha üzletet nyitni, hiszen ilyenkor az emberek többsége otthon átnézi a ruhatárát és számba veszi a lecserélendő, beszerzendő ruhadarabokat.

A Bemo-Textilt bátran keresheti, ha megbízható partnert szeretne!

Gyűjtéseink nagyrésze Németországból, Ausztriából, Hollandiából, és Svájcból érkezik, melyeket szakértő csapatunk családias légkörben válogatminőségi osztályokba. Kínálatunkban krém ruhák, első- és másodosztályú termékek egyaránt megtalálhatók. A krém kategóriába soroljuk azokat a darabokat, amik alig használtak vagy akár újak, hibátlanok és divatosak. Az első osztályú termékek apróbb hibásak, de divatosak, míg a másodosztályú ruhák nagyobb hibával rendelkeznek, de még ezek is eladható állapotúak. Vevőink számára igyekszünk mindig a legoptimálisabb ár/minőség arányt kialakítani. Termékeink között férfi és női használt ruhák, gyerekruhák, táskák, övek, cipők, lakástextilek egyaránt szerepelnek.

Raktárunk Ráckeresztúron, Budapesttől 20 km-re az M6-os autópálya mellett található.Hívjon minket és egyeztessen időpontot árukínálatunk megtekintéséhez!

Címkék: ,