(Magyar) Velünk nem lesz gond a széffel sem

2019.03.07.

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Ön is könnyedén szembesülhet azzal a problémával, hogy a frissen megvásárolt és leszállított páncélszekrényt a futár csupán kiteszi a megbeszélt címen, mivel általában nincs további megállapodás a széf elhelyezéséről, ráadásul jó eséllyel egyedül is van.

Ilyen esetekben hívja bizalommal a Speciális Szállítást; amennyiben van rá szabad kapacitásunk, páncélszekrény szállítás akár azonnal!

Széfjét felvisszük az emeletre, vagy levisszük az alagsorba. Egy akár több száz kilós páncélszekrény szűk lépcsőkön való szállítása nem csupán biztos kezű és összeszokott csapatot, de a legjobb eszközöket igényli, amiből mindig a helyzetnek megfelelővel szállunk ki: molnárkocsi, szállító szánkó, elektromos lépcsőzőgép, de egy tonna súly fölött akár KCR önrakodó darus autó is rendelkezésünkre áll.

Természetesen nem csupán páncélszekrények szállítása esetében számíthat ránk. Cégünk különleges, illetve különlegesen nehéz tárgyak szállítására, mozgatására szakosodott; az évek során szinte mindenféle súlyos tárgy megfordult már a kezeink között, többek között ipari gépek, nehéz orvosi berendezések, zongorák, pianínók, jakuzzik, kültéri klíma egységek és kazánok; a sor még hosszan folytatható.

Munkatársaink sokéves tapasztalattal rendelkező, kiváló fizikumú szakemberek, akik a rájuk bízott munkát figyelemreméltó precizitással, balesetmentesen végzik. Eszközeink kivétel nélkül európai színvonalú, minőségi darabok; kizárólag a legjobbat használjuk, semmit sem bízunk a véletlenre. Nehéz tárgyak, páncélszekrények szállítása mellett vállalunk teljeskörű költöztetést is; nem csupán belföldön, hanem az Európai Unió teljes területén. Kérjen tőlünk ajánlatot még ma!

Tags: , ,