(Magyar) Válassz hosszú életű, megbízható autó akkut!

2019.09.24.

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Minden autó villamossági hálózatának„lelke” az akkumulátor.

Az akku töltéskor a bevezetett villamos energiát vegyi energiává alakítja át és ilyen formában tárolja hosszabb ideig. Fogyasztót rákapcsolva pedig ismét villamos energiává alakítja vissza. Az autó akkumulátor feszültsége terhelés közben folyamatosan csökken, a töltés során folyamatosan nő.

Felhasználási szempontok szerint több akkumulátor típust is megkülönböztethetünk: indító, ciklikus, vontatási- járműhajtó és helyhez kötött akkumulátorok. Az indító akkumulátor rövid idejű, de jelentős áram leadására képes. A ciklikus akkumulátor ezzel szemben nagy áram leadására nem képes, viszont jól bírja a rendszeres használatot.

Az akksik élettartama sajnos a legnevesebb gyártók esetében is véges, azonban egy jó minőségű termékkel kevés probléma fog adódni a használat során. Ha biztonságos, kiváló energiaellátást biztosító és hosszú élettartamú autó akkumulátort keresel járművedhez, látogass el az Akku-Elem webáruházba. Banner, Varta, Duracell, Perion és még további jeles márkák termékei közül választhatsz. Ezek a nevek már évtizedek óta egyet jelentenek a kiemelkedően hosszú életciklussal, illetve a maximális energiával akár szélsőséges körülmények között is.

Az Akku-Elemnél kaphatsz autó akkumulátort start-stop rendszerű kocsikhoz is. Ilyen autókba semmiképp nem javasoljuk a hagyományos akku vásárlását. Az emelt teljesítményű generátor, a nagyobb teljesítményű indítómotor, és persze a napi több elindítás komolyabb technológiát igényel.

Nézed a kínálatot, de elakadtál? Semmi gond! Hívj minket és segítünk a döntésben! Ha személyesen vásárolsz nálunk és behozod régi autó akkumulátorod, mi beszámítjuk az új árába.

Tags: ,