(Magyar) Ragyogjon otthonod tisztán, erőfeszítés nélkül!

2019.12.13.

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

A higiénia alapvető szükségletünk, ugyanis senki sem szeret koszos környezetben élni, azonbantalán senkinek sem kell bemutatni, hogy egy lakás tisztán tartása mennyi fáradtsággal is jár.

Amennyiben már így is kevés a rendelkezésedre álló szabadidő, huzamosabb időt töltesz külföldön vagy egyszerűen nincs már energiád a mindennapi takarításhoz, egy megbízható takarítónő segítsége már nem jelent túlságosan nagy luxust.

A rendszeres lakástakarítás Budapest területén a Korrekt Takarítás szakterülete. Ha rendszeres lakástakarítást vesz tőlünk igénybe, biztos lehet abban, hogy otthona mindig tiszta és friss lesz, se pókhálót, sem lerakódott port nem lát többé. A portörlés történhet nedves és száraz megoldással is, azonban minden esetben kiváló minőségi bútorápoló szerekkel, a nem látható helyeken is. Ez különösen a porallergiások számára előnyös, de így egyébként is tovább marad portalan a lakás. A lakástakarítás magában foglal még többek között padlótisztítást, bőrrel bevont bútorok tisztítását és ápolását, pókhálótlanítást, függönyök mosását, hűtőszekrény és tűzhely tisztítását és szőnyegtisztítást. Utóbbi kérésre történhet ipari vizes porszívóval is, ami minden lerakódott portól és poratkától megszabadítja a szőnyeget. Vizes bázisú gép segítségével kárpitozott bútorait is szinte újjá varázsoljuk, eltüntetve a makacs, régi foltokat is.

Ha nem okoz gondot a mindennapi takarítás, de a néhány hetente, esetleg havonta esedékes, átfogó nagytakarítást inkább másra bíznád, az alkalmi lakástakarítás szolgáltatásunkat neked találtuk ki. Az alkalmi lakástakarítás Budapesten remek választás akkor is, ha épp lakásfelújítás után vagy, esetleg albérletbe adod ki nem használt ingatlanod.

A környezetbarát megoldások híveinek, illetve a vegyszerekre allergiásoknak nagyszerű hír, hogy vállalunk bio takarítást is. Ez azt jelenti, hogy kizárólag természetes, 100%-ban lebomló öko tisztítószereket használunk, mint például narancsolaj, citromsav, cukornád kivonat vagy levendulaolaj. Tehét semmi kemikália, csak tisztaság és kellemes, friss illat.

Tags: ,