(Magyar) Profi és gyors segítség dugulás esetén

2020.07.04.

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Bár konkrét statisztikát nem vezetünk, azonban matematikailag kicsi az esélye, hogy hétvégén több lefolyó dugulna el, mint hétköznap, hiszen öt darab nap áll szemben szombattal és vasárnappal.

Mégis, a legtöbben megesküdnénk, hogy bármi is romlik el, vagy bármilyen probléma merül fel, az valahogy mindig hétvégén vagy ünnepnapokon történik. Kisebb dugulásokat a korai fázisban még talán orvosolhatunk a házi módszerekkel, mint például ecet, szódabikarbóna vagy forró víz, azonban ezek gyakran semmit sem érnek, és profi segítségre van szükség.

Többek között ezért is érdemes minket hívnia! Mi a hét minden napján állunk a rendelkezésére, ráadásul nálunk nincs sem hétvégi, sem ünnepi felár! Áraink minden esetben korrektek, és már a telefonos egyeztetés során árajánlatot adunk, amitől természetesen később sem térünk el. Szolgáltatásaink ára függ a dugulás mértékétől, a helyszíntől, a cső átmérőjétől, a szükséges eszközöktől és hogy mióta áll fenn a dugulás.

Munkatársaink rendkívül tapasztaltak és elhivatottak, azonban jól tudjuk, hogy a szakszerű lefolyótisztítás, duguláselhárítás nem lehetséges professzionális felszerelés nélkül.

Magasnyomású és spirálos technológiát is alkalmazunk, így falbontás nélkül is képesek vagyunk megoldani problémáit. Amennyiben az szükséges, kamerás csatornavizsgálatot is végzünk, hogy pontosabban felmérhessük a problémát. Munkánk minden esetben precíz, tiszta, sohasem hagyunk egy komplett csatateret otthonában lefolyótisztítás vagy duguláselhárítás után.
Csapatunkra számíthat lefolyótisztítás, duguláselhárítás mellett központi fűtés javításában, vízvezetékek és lefolyórendszerek szakszerű cseréjében, illetve szerelésében, valamint csapadékvíz vagy szennyvíz szivattyúzásában is. Amennyiben csőtörés következtében, vagy csapadék betörése után otthonában szennyezett víz jelenik meg, professzionális fertőtlenítésben is számíthat ránk, ami a legszigorúbb egészségügyi elvárásoknak is megfelel.

Szolgáltatásainkra minden esetben garanciát vállalunk, forduljon hát hozzánk bizalommal Budapesten, illetve Pest megye teljes területén!

Tags: ,