(Magyar) Nyolcfunkciós élethű babák a Baby Borntól

2019.08.19.

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

A tökéletes ajándékot keresed kislányodnak? Ha szeret babázni, egy élethű Baby Born kisfiú vagy kislányjátékbaba telitalálat lesz.

A Baby Born 1991 óta van jelen a játékpiacon, azóta a legnagyobb márkák közé nőtte ki magát a babák és kiegészítőik terén. Játékbabái hihetetlenül realisztikusak; lehet őket etetni, itatni – amit idővel kipisilnek, lefektetve becsukják a szemüket, tudnak sírni, és fürdetni is lehet őket. Egy ilyen interaktív játékbaba minden kislány álma. A babához kaphatók Baby Born kiegészítők is, például kis köntös, hordozó kosár, babakocsi vagy bili szett.

A Step2 babakocsival a lányok bárhová magukkal vihetik kisfiukat vagy kislányukat. A babakocsi alsó részébe berakhatják a szükséges kiegészítőket és játékokat, hogy minden kéznél legyen, ami csak kellhet a babának. Miután hazaértek az ügyintézésből, a kicsinek szüksége lesz egy langyos fürdőre, ami után a lányod bebugyolálhatja a pihe-puha, vidám köntösbe a babát, hogy meg ne fázzon.

A Baby Born babákkal és a hozzájuk kaphatóBaby Born kiegészítőkkel az órákig tartó szórakozás garantált. A babázás fontos a kislányok életében, ugyanis ilyenkor fejlődik a gondoskodás, az empátia, nyelvi képességek, kognitív és motorikus készségek, ráadásul segít feldolgozni az érzelmeket és az őket ért ingereket. A kisgyermek az őt körülvevő világot a babázással és más szerepjátékokkal az általa uralt környezetben tudja újra átélni és feldolgozni.A játék során tanulják értelmezni az összefüggéseket és a bonyolult viszonyrendszereket a való életből.

Látogass el a Játéktenger webáruházába, ahol Baby Born babák és sok más játék várja, hogy gazdára találjon.