(Magyar) Megbízható utasbiztosítások barátságos árakon

2020.06.20.

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Amennyiben külföldre utazol akár nyaralni, akár tanulni vagy dolgozni, semmiképpen ne felejts el utasbiztosítást kötni!

Hidd el, ez az utolsó dolog, amit érdemes kihagyni egy külföldi utazás előtt. Sajnos bárkivel, bárhol történhet valamilyen szerencsétlenség, és egy idegen országban akár egy egyszerű, de elengedhetetlen orvosi vagy fogorvosi kezelés is szó szerint vagyonokba kerülhet, ha nincs biztosításod. És ez csupán egyetlen példa a számos lehetőségből. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem spórolhatsz a biztosításon!

Amennyiben az Axát választod, akár már egy olcsó utasbiztosítás megkötésével is biztonságban érezheted magad külföldön is. Például a Reference fokozatút választva pénztárcád garantáltan kíméled, azonban ez is fedezi külföldön a szükséges gyógyszereket, illetve orvosi vagy fogorvosi ellátást, 25 millió Forintos határig. Emellett az olcsó utasbiztosítás részét képezi magyarul beszélő asszisztencia szolgáltatásunk is, ami számos szituációban nyújthat felbecsülhetetlen segítséget. A nap 24 órájában számíthatsz munkatársaink segítségére, legyen szó többek között turisztikai információkról, idegen nyelvek fordításáról, jegyfoglalásról vagy akár jogi tanácsadásról.

Ha mindezeken felül szeretnéd, hogy az utasbiztosításod mindezen felül poggyászbiztosítást, baleset és felelősségbiztosítást is tartalmazzon, a Komfort fokozatot ajánljuk. Még ez is olcsó utasbiztosításnak tekinthető annak ellenére, hogy jóval teljesebb körű a Referencenél.

Azonban, ha igazán teljes körű utasbiztosításra vágysz, és nem bánod, hogy némileg többet kell fizetned, az Excelent lehet számodra a tökéletes választás. A légi utazásbiztosítás mellett fedezi a legtöbb szabadidős sportot is. Sőt, ha az extrém sportok szerelmese vagy, a kockázatos sportokra is köthetsz kiegészítő biztosítást.
Weboldalunkon egy olcsó utasbiztosítás megkötése csupán néhány percedet veszi igénybe, ráadásul könnyen kezelhető kalkulátorunk segítségével a számodra legideálisabb ajánlatunkat is egyszerűen és gyorsan kiválaszthatod.

Tags: