(Magyar) Készüljön fel minden eshetőségre!

2020.08.01.

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Otthonunkban is rendszeresen történnek kisebb balesetek, például főzés közben megvágjuk a kezünket, megszúrjuk magunkat kertészkedés közben, megbotlunk valamiben és elesünk, de a gyerekek is gyakran lehorzsolják a térdük és a könyökük játék közben.

Bár a legtöbbször ezek a sérülések csak felületiek, és nem kell velük orvoshoz fordulni, de a fertőzések elkerülése miatt azért mindenképpen ajánlott házilagos kezelésük. Ez abból áll, hogy a sebet kitisztítjuk, amennyiben szükséges, lefertőtlenítjük, végül leragasztjuk.

A Gyógyline online gyógyszertárában számos remek minőségű gyógyászati segédeszköz kapható, ami felbecsülhetetlen segítséget nyújt az otthoni sérülések ellátásában.

Ilyen például a rendkívül népszerű Betadine bőr- és nyálkahártya fertőtlenítő oldat, ami kiválóan alkalmas a bőr- és nyálkahártya fertőtlenítésre széles antimikrobiális spektrumának köszönhetően. A készítmény aktív hatóanyagként jódot tartalmaz, ami régóta ismert hatékony fertőtlenítőként. Sebek kezelése mellett tökéletesen alkalmas égett bőrfelületen vagy bakteriális és gombás bőrfertőzéseken történő használatra is.

Számos különböző sebtapaszt is kínálunk. Meg kell említeni a Salvequick vízálló sebtapaszt, ami három különféle méretű tapaszt tartalmaz, így mindig találunk éppen megfelelő méretűt a kisebb vágások, sérülések leragasztására. A sebtapasz véd a szennyeződésektől, alapanyagának köszönhetően vízálló, miközben légáteresztő képessége is figyelemreméltó és tökéletesen illeszkedik a testfelszínhez.
A vérnyomásmérő készülék is olyan gyógyászati segédeszköz, aminek megléte ajánlott minden háztartásban. Ez akkor is igaz, ha a családban senkinek nincsenek ismert szív- és érrendszeri megbetegedései, ugyanis ezek a betegségek gyakran tünetmentesek. A könnyen használható Omron M2 automata felkaros vérnyomásmérő készülék remek választás, ugyanis könnyen leolvasható, nagy kijelzővel rendelkezik, és garantáltan pontos és megbízható.
A Gyógyline online patika sohasem zár be, rendeljen a nap bármelyik órájában!

Tags: