(Magyar) Kerti játszótér a nyári szünetre

2020.06.17.

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Bizonyára rengeteg felnőtt emlékszik rá, hogy „az ő idejében”, kisgyerekként mennyire imádta a csúszdázást.

Nos, a mai gyerekek is éppen annyira élvezik ezt az egyszerű, de annál nagyszerűbb kinti játékot, százszor is képesek rá újra felmászni és ugyanolyan boldogan lecsúszni rajta.
A Játéktenger csúszda és kültéri játék kínálatában a Step2 különleges és mókás játékait találhatod. Természetesen a kerti játékok, játszóterek esetében kiemeltem fontos a gyerekek biztonsága. A STEP2 termékeinél nem kell aggódnod, ugyanis a tervezők mindenre odafigyeltek. Az amerikai STEP2 kerti játék és gyerekbútor gyártó egy olyan egyedülálló műanyagöntési technológiát alkalmaz, mellyel prémium kategóriájú termékeket képes előállítani. A csúszdák, hinták és más kerti játékok mindegyike masszív, egyenletes falvastagságú, sima felületű műanyag. Strapabíró, ütésálló és időjárásálló anyagból készülnek, így a nyári napsütés és a téli fagy sem roncsolja az anyagot, sem a színét nem fakítja ki.

Milyen STEP2 kerti játékok várnak a Játéktengernél?

Nagy csúszda: Önállóan kapható csúszda természetes színekben. Összecsukható, így amikor a gyerek nem használja, könnyedén elfér a garázsban, alagsorban is.
Piknik asztalok: A napernyővel ellátott piknikasztalkákhoz több gyerek is leülhet egyszerre. Tökéletes kerti bútor kicsiknek rajzoláshoz és nassoláshoz is.
– Komplett játszóterek: Gyermekednek saját játszótere lehet a kertben, amelyhez csúszda, hinta, mászóka és általában egy kis torony is tartozik. A játszótér tökéletes választás, ha több gyerek van a családban, vagy ha rendszeresen jönnek át a kis barátok.
Hullámvasút: A kicsik imádják a hullámvasutat és végre lehet egy sajátjuk. A szórakoztató, hullámos műanyag pályán akár Thomas a gőzmozdonyra is felszállhatnak és száguldozhatnak rajta.
Homokozó: Melyik gyerek ne szeretne homokozni? Most végre tisztán tarthatod a kicsik homokját a STEP2 csukható tetejű homokozó segítségével. Ideális akár vizes homokozáshoz, sározáshoz is.

Látogass el a Játéktenger webshopba és lepd meg gyermeke(i)d egy fantasztikus kerti játékkal!

Tags: ,