(Magyar) Horoszkópos karkötők

2018.11.21.

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

A horoszkópod szerint be kell nézned az AjándÉkszerbe még ma

Ha te is minden ügyébe kerülő magazinban a horoszkópod keresed meg elsőként,  az AjándÉkszer webáruház tartogat valami igazán neked valót! Egyedi és szemrevaló  horoszkópos karkötők várnak rád.

A horoszkóp alapjai már több, mint 4000 éve léteznek, a babilóniaiak már bizonyítottan rendelkeztek fejlett asztrológiai rendszerrel, de elképzelhető, hogy őket megelőzték a sumérok már az időszámításunk előtti 3. évezredben. A szó maga görög eredetű, szó szerint „az idő megfigyelőjét” jelenti (horoscopos).

Mindegyik horoszkópos karkötő nikkelmentes fémötvözet medállal rendelkezik, így az allergiás bőrt sem irritálja.

Ha a csillagjegyed például Kos, a karneol gyöngyökből álló karkötőt imádni fogod. A 8 mm-es gyöngyökből készült vörös karkötő vonzza a tekintetet, mindenkinek jól áll.

A karneolt a bátorság kövének tartják, neve a latin cerasus, azaz cseresznye szóból ered. Kedveskedj Vízöntő szerettednek egy pompás ametiszt horoszkópos karkötővel! Az ametisztet évezredek óta nagy becsben tartják, talizmánként is hordták, a régiek szerint megvéd a részegség negatív hatásaitól. Rendelj tőlünk 10.000 forint felett, és most ingyenesen szállítjuk ki!

Tags: ,