(Magyar) Használt ruha üzletet nyitna? Legyen a partnerünk!

2020.01.31.

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Használtruha boltjához keres nagykert, ahonnan minőségi árut kaphat?

A Bemo-Textil használtruha nagykereskedés 2014 óta áll kis- és nagykereskedő partnerei rendelkezésére szortírozott ruhák értékesítésben. Bennünk hosszú távú partnerre lelhet!

Miért érdemes belevágni a saját vállalkozásba? Mert hazánkban már közel 12 éve virágzik a használtruha kereskedelem. Kezdetben a gazdasági válság miatt vásároltak secondhand boltokban az emberek, mára viszont sokak számára valóságos hobbi lett a „turkálás”. Továbbra is megmaradt a turkálók népszerűsége az elérhető árak miatt, ezen felül egyfajta kincsvadászat is lett, hiszen a vásárló sosem tudja előre, mire fog bukkanni. Ráadásul rengeteg a minőségi ruha, ami már tapintásra is teljesen más, mint a megszokott silány, ázsiai tucatáru.

Ha jó helyet talál a boltnak és megfelelő árukészletet tud tartani, működni fog az üzlet.Lényeges persze a bolt berendezése is, illetve a jó kommunikáció a vásárlókkal, de a helyszín az igazán kulcsfontosságú összetevő. Érdemes évszakváltáskor használtruha üzletet nyitni, hiszen ilyenkor az emberek többsége otthon átnézi a ruhatárát és számba veszi a lecserélendő, beszerzendő ruhadarabokat.

A Bemo-Textilt bátran keresheti, ha megbízható partnert szeretne!

Gyűjtéseink nagyrésze Németországból, Ausztriából, Hollandiából, és Svájcból érkezik, melyeket szakértő csapatunk családias légkörben válogatminőségi osztályokba. Kínálatunkban krém ruhák, első- és másodosztályú termékek egyaránt megtalálhatók. A krém kategóriába soroljuk azokat a darabokat, amik alig használtak vagy akár újak, hibátlanok és divatosak. Az első osztályú termékek apróbb hibásak, de divatosak, míg a másodosztályú ruhák nagyobb hibával rendelkeznek, de még ezek is eladható állapotúak. Vevőink számára igyekszünk mindig a legoptimálisabb ár/minőség arányt kialakítani. Termékeink között férfi és női használt ruhák, gyerekruhák, táskák, övek, cipők, lakástextilek egyaránt szerepelnek.

Raktárunk Ráckeresztúron, Budapesttől 20 km-re az M6-os autópálya mellett található.Hívjon minket és egyeztessen időpontot árukínálatunk megtekintéséhez!

Tags: ,