(Magyar) Ciprusi álomutazás olcsón

2020.07.25.

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Igazi mesébe illő tengerparti nyaralásról álmodik? Utazzon a Challenge Hungary utazási irodájával! Velünk a nyaralás repülővel olcsón, kényelmesen megtehető.

Az egyik legkedveltebb tengerparti úti cél Ciprus szigete, mely csodálatosan sokszínű. Ciprus tízezer éves történelme során minden itt járó nép hagyott valamit az utókornak, így föníciai sírokat, bizánci várakat, római villákat és mozaikokat, velencei falakat, oszmán mecseteket is láthatnak az idelátogatók.

Ciprus legmozgalmasabb üdülővárosa Ayia Napa, mely a sziget keleti partszakaszán található. A város strandjait lenyűgözően tiszta tengervíz, homokos partok és sziklás öblök jellemzik. Rengeteg vízi sport kipróbálására van itt lehetőség, a parti bárokból pedig egész nap szól a zene. A ragyogó naplemente után kezdődik a pezsgő éjszakai élet, a városban éttermek, bárok és szórakozóhelyek várják a vendégeket. Ayia Napa ad otthont Európa egyik leghatalmasabb csúszdaparkjának is, a Waterworld Waterpark-nak. A vízi vidámpark tematikája a görög mitológiára épül, a hely nem csak gyerekeknek látványos és izgalmas, hanem felnőtteknek is egész napos szórakozást nyújt.

A Challenge Hungary ajánlatai közt a felejthetetlen ciprusi nyaralás repülővel olcsón lehetséges és épp ezért is népszerű. Ayia Napa mellett egy másik utazásunk Páfosz városába vezet, mely Ciprus délnyugati részén fekszik és a 4. legnagyobb városa a szigetnek. Páfosz turisták által leglátogatottabb része Kato Pafos, ahol a kikötő és a híres vár található, valamint Coral Bay. Coral Bay hasonló Ayia Napához, itt is kristálytiszta, türkizkék vízű, homokos strandok várják a látogatókat, azonban kevésbé zajos az éjszakai élet. A kikötőből sokféle hajókirándulás indul, így utazhatunk például üvegfenekű hajóval is. A látványos, régi kikötő mellett modern hotelek és éttermek veszik körül a sétányt.

Nyaraljon a Challenge Hungary utazási irodával, hogy ne érhessék meglepetések! Munkatársaink örömmel segítenek megtalálni és összeállítani Önnek a legideálisabb utazási ajánlatot.

Tags: ,