(Magyar) Cégeshelyszínek.hu – az üzleti rendezvények kiindulópontja

2019.12.25.

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Bármilyen céges rendezvényt is szervezel, az egyik legfontosabb tényező a jó helyszín kiválasztása. Nagyon sok múlik a helyszínen, hiszen nem csak az első benyomáskor, hanem az esemény teljes időtartama alatt meghatározó lesz.

A rendezvény célja, típusa és létszáma nagymértékben befolyásolja, hogy milyen helyszínek közül válassz. Nem mindegy, hogy szűk körű csapatépítőről, tréningről vagy nagyszabású konferenciáról, sajtótájékoztatóról van szó. Szintén lényeges, hogy egy- vagy többnapos rendezvényt szerveztek-e, hiszen ha többnaposat, akkor érdemes már rögtön egy hotelt választani, ahol a rendezvényterem és a szállás is adott. Ez talán a legkényelmesebb megoldás, ráadásul rengeteg olyan szálláshely található már országszerte, ahol 20 vagy akár500 fős konferenciák is lebonyolíthatók.

A cegeshelyszinek.hu oldalon összeszedtünk többszáz ideális helyszínt, amelyek közül válogathatsz létszám, város/régió és szobaszám szerint.

A helyszín kiválasztásakor nem elhanyagolható szempont, hogy milyen technikai felszereltséggel rendelkezik az adott terem.

Van-e lehetőség vetíteni, vannak-e táblák, milyen a hangtechnika stb.Télen mennyire fűtött a terem, nyári rendezvény esetében légkondicionált-e a helyiség. Megfelelő-e a terem és a vizes blokkok tisztasága, a szünetben kávé és harapnivalók fogyaszthatók-e. Ezek olyan aprónak tűnő részletek, melyek nagyban hozzájárulnak a vendégek komfortérzetéhez. Márpedig, ha a vendégeket valami zavarja, akkor az egész rendezvényről negatív érzések maradnak meg bennük.

Amennyiben a konferencia mellett szeretnél pihenésre is lehetőséget biztosítani a vendégeidnek, célszerű egy wellness szállodát választanod. A modern szállodák magas minőségű szolgáltatást és ellátást nyújtanak, így a rendezvény, a szállás, az étkezés és a kikapcsolódás is egyhelyen történhet.

A cegeshelyszinek.hu weboldalon a helyszínekről leírást és képgalériát is találsz, ami nagyban megkönnyíti a dolgod. Az ország bármely szegletére szervezheted az eseményt, ugyanis a weboldalon nem csak a budapesti és balatoni helyszíneket gyűjtöttük össze, hanem Soprontól Debrecenig bárhova foglalhatsz.

Tags: ,