(Magyar) Bízza ránk fogai egészségét!

2019.09.21.

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Kevesen tudják, de a gyakori fejfájás sok esetben fogászati okokra vezethető vissza. Többek között ezért is ajánlott rendszeresen ellenőriztetni fogai és szája egészségét. Győrben erre a lehető legjobb hely a Dentys fogorvosi rendelője. Legyen szó vizsgálatról, tömésről, fogpótlásról vagy húzásról, a legmodernebb technológiával ellátott rendelőnkben páciensközpontú, komplex ellátást biztosítunk Önnek.

Fogorvos és asszisztens csapatunkra nyugodtan rábízhatja magát, mindannyian számottevő tapasztalattal, elhivatottan dolgoznak fogai és szája egészségéért.

A konzultáció folyamán digitális röntgenfelvételt készítünk szájüregéről, aminek segítségével átfogó képet kapunk fogai egészségi állapotáról, továbbá az elvégzendő kezelésekről, amennyiben azok szükségesek. Mindenekelőtt a megelőzés fontosságában hiszünk, és amennyiben ez lehetséges, a fog megtartására törekszünk; a foghúzást csak végső eshetőségnek tekintjük, amikor a megtartás már lehetetlen. Azonban a gyökérkezelés segítségével a rossz fogak döntő többsége megmenthető. Régi berögződés, hogy ez egy rendkívül fájdalmas és drasztikus eljárás, azonban a modern eljárásokat használva és megfelelő szakértelemmel ez korántsem igaz. Amennyiben a fogorvosérti a módját, épp annyira gyors és fájdalommentes, akár egy egyszerű fogtömés. A gyökérkezelt foggal a megfelelő ápolás és tisztítás mellett soha többé nem lesz gondja. Ha a fog mégis veszett ügy, és abszolút megmenthetetlen, eltávolítása is teljesen fájdalommentesen történik. Az elvesztett fog pótlására is számos módszert kínálunk, így Ön igényei szerint választhat.

Ha egy jó fogorvosra  vanszüksége, ne keresse tovább!

Tags: , ,