(Magyar) Bérelje a legjobbtól a legjobbat!

2019.09.22.

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Az Interclean-t azért hoztuk létre immár több, mint tizenöt éve, hogy a takarítástechnológia területén a lehető legteljesebb körű szolgáltatást nyújtsa.

Használt és új takarítógépek forgalmazása mellett foglalkozunk javításukkal és szervizelésükkel is. Ezen felül az elmúlt évek során még saját vegyszereket is kifejlesztettünk a tökéletes tisztaság elérésének érdekében. Továbbá tevékenységi körünkbe tartozik még a takarítógép bérlés is. Amennyiben a vásárlás helyett inkább a kölcsönzés mellett dönt, sokat spórolhat, továbbá napi, heti, illetve havi bérlet is elérhető, mindezt kedvező árakon.

Üzlete, otthona vagy akár üzemcsarnoka takarítása bármilyen kihívással is jár, mi rendelkezünk a munkára tökéletes géppel. Gépparkunkban megtalálhatóak gyalogos és ráülős gépek is, utóbbiak kültéri használatra alkalmasak, jellemzően robbanómotorral szerelve, ellentétben a beltéri alkalmazásra ideális, elektromos készülékekkel. Szőnyeg- és kárpittisztító gépeink, ipari porszívóink és egytárcsás súrológépeink is a legmagasabb minőséget és megbízhatóságot képviselik.

Amennyiben mégis meghibásodna egyik készülékünk a takarítógép bérlés időtartalma alatt, azt azonnal pótoljuk, amint munkatársainknak jelzik a problémát.

Ha Önnek különösen fontos, hogy a lehető legkörnyezetbarátabb eljárást alkalmazza takarításkor, gőztisztítóinkat ajánljuk figyelmébe. Mivel a gőzzel való takarításkor nincs szükség tisztítószerre, nem csak olcsóbb, de a környezetet is jobban kíméli a használatuk. További előnye, hogy a nehezen hozzáférhető helyeket is eléri, ezért higiénikusabb, ráadásul gyorsabb is. 

Tags: