(Magyar) A pénzével spóroljon, ne a tisztasággal!

2019.09.18.

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

A különböző tisztítószerek reklámjai mind ugyanazt ígérik: segítségükkel újszerűen tiszták lesznek kanapéi és szőnyegei.

Azonban ha próbált már kézzel súrolni, bizonyára tisztában van azzal a ténnyel, hogy a kézi súrolással hiába használja a legjobb vegyszereket, a kívánt hatást nem éri el a fárasztó és hosszadalmas takarítás után sem. Nem csak a makacs foltok maradnak a helyükön, de a gyakori súrolás hatására bútoraink felülete károsodhat, aminek köszönhetően idejekorán kopottas külső jellemezheti őket. A kanapék, szőnyegek cseréjénél van sokkal jobb megoldás: például egy professzionális, ipari minőségű Kärcher takarítógép használata.

Ez a gép tisztítószeres meleg vizet fecskendez a felületre, majd rendkívül erős szívófejével felszívja a piszkos vizet, amit külön tartályban gyűjt össze.

Utóbbinak köszönhetően a száradási idő is meglepően alacsony, továbbá nincs levegőben szálló por takarítás után. Egy ilyen gép megvásárlása súlyos százezrekbe kerül még használtan is, ezért jelentősen gazdaságosabb megoldás a kárpittisztító gép kölcsönzés Budapest bármelyik  kerületében.

Ez az Expressz takarítógép kölcsönzőtől ráadásul ingyenes házhozszállítással történik.

Ennél kényelmesebb módszert keresve sem találni: Önnek otthonából egy lépést sem kell tennie, munkatársaink ugyanis a megbeszélt időpontban kiviszik a gépet, majd használat után el is hozzák. A kárpittisztító gép kölcsönzés Budapesten ráadásul most kaució nélkül is elérhető. A gép nem csupán tisztít, de fertőtlenít is, ezért hasznossága felbecsülhetetlen, ha házikedvenc vagy kisgyerek is él otthonában.

Tags: