(Magyar) A házi wellness adta élmén egy jakuzzival valósítható meg

2020.02.10.

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

A házi wellness adta élmény és kényelem egy medencével vagy jakuzzival valósítható meg igazán.

A téli időszakban viszont sokan lemondanak erről,ahogy a levegő és a talaj lehűlésével párhuzamosan a víz hőmérséklete is lecsökken. Ha még a hideg idő beállta után is szeretné élvezni kültéri vagy beltéri medencéjét, a VízExpert professzionális és hosszú távon is gazdaságos megoldásokat kínál medence és jakuzzi fűtés terén.

Léteznek napkollektoros fűtőrendszerek, melyek teljes mértékben környezetbarátok, ezeket azonban értelemszerűen csak napsütéses időben lehet használni, így elég korlátozott a téli fürdőzés lehetősége.Az elektromos medencefűtés szintén könnyedén, utólag is telepíthető, ám jelentősen megnöveli a villanyszámlánkat, ezért egyáltalán nem a legjobb opció. A legoptimálisabb eredményt és költséghatékonyságot a hőszivattyús medence és jakuzzi fűtéssel érhetjük el.

A hőszivattyú a környező levegő hőenergiáját használja fel mégnagyobb hő leadására. Ez a típus is elektromos működésű, ám 75%-kal kevesebbet fogyaszt, mint a tisztán elektromos fűtés.

A VízExpert kínálatában többféle teljesítményű hőszivattyú is megtalálható, így jakuzziktól az úszómedencékig bármekkora vízmennyiség fűtését biztosítják.

Forgalmazott márkáink a maximális megbízhatóságot képviselik: Microwell, Optima és Elite Inverter.Az inverteres technológiának köszönhetően az Elite Inverter készülékek gazdaságosabb üzeműek és halkabbak, mint a korábbi típusok. Az inverteres hőszivattyúkwifi modullal is fel vannak szerelve, amely lehetővé teszi, hogy Ön távolról, egyszerűen szabályozhassa a víz hőmérsékletét. Így akár munkából hazaérve rögtön bele is csobbanhat a kellemes, melegvízű medencébe.

A hőszivattyús fűtőrendszerek utólag is beszerelhetők, ráadásul semmilyen bontásra, átalakításra nincs szükség. A működést, illetve a hőmérsékletet felhasználóbarát kezelőpanelen állíthatja be. A VízExpertnél kapható hőszivattyúk medence és jakuzzi fűtésére és hűtésére is használhatókszezonálisan vagy akár egész évben. Szakembereink örömmel segítenek megtalálni a megfelelő típust, továbbá a beszerelést is ránk bízhatja!

Tags: , ,