Elképesztően praktikus bútordarab – A puff

2019.12.30.

Kevés sokoldalúbban használható bútor van, mint a puff. Sokan a nagyszülőktől hallhatták ezt a kifejezést, pedig a mai napig kedvelt bútordarabról van szó.

Sőt, igazán modern, designos és sokoldalú bútordarabról. A puffot, avagy ottománt lehet ülőkeként, asztalkaként, lábtartóként, de egyes típusokat tárolóként is használni. Nagyszerűsége a számos funkció mellett abban is rejlik, hogy kényelmes, melegséget sugároz, lehet elegáns vagy mókás, de mindenképp remek kiegészítője a nappalidnak vagy hálószobádnak.

A DODO Home design bútor webáruházban több mint ötvenféle puffot találhatsz, változatos anyagokból, színekben és formákban.

A sikkes fekete, a visszafogott pasztellek és krémek, de a harsány, vidám színek is feltűnnek a palettán. Az egyik kedvencünk a Leeds kötött puff, amely trendi színekben elérhető, kényelmes, strapabíró és elképesztően aranyos darab. Kétféle méretben kapható. Fiatalos, modern hangulatú szobák tökéletes kiegészítője, ráadásul sokat hozzáad a komfortérzethez is.A gondtalan percek megalapozója, vonzza a tekintetet, ígydekorációként is kiválóan megállja a helyét.

Elegáns otthonodba imádni fogod a Modern Barock puff kollekció modelljeit. A sikkes, henger alakú ottománt puha, bársony borítású (menta, rózsaszín, rézvörös, fekete…) ülőrész alkotja arany vagy ezüst lábazattal. A mai lakberendezési trendeknek tökéletesen megfelelő színösszeállításokban kapható, ráadásul 35 és 55 centiméter átmérőjű kivitel is van belőle.

Természetesen a DODO Home-nál is találsz olyan puffot/ottománt, amely tárolórekesszel rendelkezik. Ezek kocka alakúak, egy vékony fedéllel vannak ellátva, többféle színben és mintával kaphatók. Az ilyen puffokat is bátran használhatod ülőkének is, 100 kg-ig nyugodtan terhelhetők. Ebből a típusból nagyon népszerűek a geometriai mintásak; csíkosak és cikk-cakkosak.

Egy egyedi puff vagy ottomán a szoba igazi díszévé válhat. Otthonod bármely részébe, bármilyen célra is keresel puffot, biztos lehetsz benne, hogy a DODO Home kínálatában megtalálod a megfelelő darabot.

Címkék: ,