Cégeshelyszínek.hu – az üzleti rendezvények kiindulópontja

2019.12.25.

Bármilyen céges rendezvényt is szervezel, az egyik legfontosabb tényező a jó helyszín kiválasztása. Nagyon sok múlik a helyszínen, hiszen nem csak az első benyomáskor, hanem az esemény teljes időtartama alatt meghatározó lesz.

A rendezvény célja, típusa és létszáma nagymértékben befolyásolja, hogy milyen helyszínek közül válassz. Nem mindegy, hogy szűk körű csapatépítőről, tréningről vagy nagyszabású konferenciáról, sajtótájékoztatóról van szó. Szintén lényeges, hogy egy- vagy többnapos rendezvényt szerveztek-e, hiszen ha többnaposat, akkor érdemes már rögtön egy hotelt választani, ahol a rendezvényterem és a szállás is adott. Ez talán a legkényelmesebb megoldás, ráadásul rengeteg olyan szálláshely található már országszerte, ahol 20 vagy akár500 fős konferenciák is lebonyolíthatók.

A cegeshelyszinek.hu oldalon összeszedtünk többszáz ideális helyszínt, amelyek közül válogathatsz létszám, város/régió és szobaszám szerint.

A helyszín kiválasztásakor nem elhanyagolható szempont, hogy milyen technikai felszereltséggel rendelkezik az adott terem.

Van-e lehetőség vetíteni, vannak-e táblák, milyen a hangtechnika stb.Télen mennyire fűtött a terem, nyári rendezvény esetében légkondicionált-e a helyiség. Megfelelő-e a terem és a vizes blokkok tisztasága, a szünetben kávé és harapnivalók fogyaszthatók-e. Ezek olyan aprónak tűnő részletek, melyek nagyban hozzájárulnak a vendégek komfortérzetéhez. Márpedig, ha a vendégeket valami zavarja, akkor az egész rendezvényről negatív érzések maradnak meg bennük.

Amennyiben a konferencia mellett szeretnél pihenésre is lehetőséget biztosítani a vendégeidnek, célszerű egy wellness szállodát választanod. A modern szállodák magas minőségű szolgáltatást és ellátást nyújtanak, így a rendezvény, a szállás, az étkezés és a kikapcsolódás is egyhelyen történhet.

A cegeshelyszinek.hu weboldalon a helyszínekről leírást és képgalériát is találsz, ami nagyban megkönnyíti a dolgod. Az ország bármely szegletére szervezheted az eseményt, ugyanis a weboldalon nem csak a budapesti és balatoni helyszíneket gyűjtöttük össze, hanem Soprontól Debrecenig bárhova foglalhatsz.

Címkék: ,