Bérelje a legjobbtól a legjobbat!

2019.09.22.

Az Interclean-t azért hoztuk létre immár több, mint tizenöt éve, hogy a takarítástechnológia területén a lehető legteljesebb körű szolgáltatást nyújtsa.

Használt és új takarítógépek forgalmazása mellett foglalkozunk javításukkal és szervizelésükkel is. Ezen felül az elmúlt évek során még saját vegyszereket is kifejlesztettünk a tökéletes tisztaság elérésének érdekében. Továbbá tevékenységi körünkbe tartozik még a takarítógép bérlés is. Amennyiben a vásárlás helyett inkább a kölcsönzés mellett dönt, sokat spórolhat, továbbá napi, heti, illetve havi bérlet is elérhető, mindezt kedvező árakon.

Üzlete, otthona vagy akár üzemcsarnoka takarítása bármilyen kihívással is jár, mi rendelkezünk a munkára tökéletes géppel. Gépparkunkban megtalálhatóak gyalogos és ráülős gépek is, utóbbiak kültéri használatra alkalmasak, jellemzően robbanómotorral szerelve, ellentétben a beltéri alkalmazásra ideális, elektromos készülékekkel. Szőnyeg- és kárpittisztító gépeink, ipari porszívóink és egytárcsás súrológépeink is a legmagasabb minőséget és megbízhatóságot képviselik.

Amennyiben mégis meghibásodna egyik készülékünk a takarítógép bérlés időtartalma alatt, azt azonnal pótoljuk, amint munkatársainknak jelzik a problémát.

Ha Önnek különösen fontos, hogy a lehető legkörnyezetbarátabb eljárást alkalmazza takarításkor, gőztisztítóinkat ajánljuk figyelmébe. Mivel a gőzzel való takarításkor nincs szükség tisztítószerre, nem csak olcsóbb, de a környezetet is jobban kíméli a használatuk. További előnye, hogy a nehezen hozzáférhető helyeket is eléri, ezért higiénikusabb, ráadásul gyorsabb is. 

Címkék: