Alaktísd telefonod is stílusodhoz

2019.06.19.

Manapság a telefonok döntő többsége rendkívül sérülékeny, tehát ha védtelennek érzed, vagy egyszerűen csak félsz, hogy egy óvatlan pillanatban kicsúszik a kezedből, válassz hozzá a Trendify webáruházából egy stílusodhoz illő telefontokot!

Tükrös, geometriai mintás, flitteres vagy csillámos tokkal igazán egyedivé és trendivé teheted mobilod, ha már a mai telefonok annyira hasonlítanak egymásra. Azonban ha valami egyszerű megoldásra vágysz, ami nem változtat telefonod designján, egy átlátszó telefontok ideális lehet számodra.

Bőr, műbőr vagy famintás tokjaink is népszerűek az elegáns megoldások kedvelői között, míg a fiatalabb generációk kedvencei az állatos,virágos, gyümölcsös, márványmintás, hologramos vagy háromszöges telefontokok. Legyen szó akár műanyagból, puha szilikonból vagy  bambuszból készült darabokról, széles kínálatunkban kizárólag minőségi telefontokokat találsz a legismertebb márkák legnépszerűbb típusaira, mint például a Samsung, Huawei, Apple iPhone, LG vagy  HTC.

Természetesen a mintás vagy átlátszó telefontokok mellett más kiegészítőkkel is testreszabhatod telefonod; például autóban rendkívül hasznos, szellőzőrácsra szerelhető vagy csíptetős telefontartókkal, amik segítségével könnyebben használhatod mobilod navigációs funkcióit.

Nézz be a Trendify webshopjába te is, hogy telefonod is a stílusod tükrözze!

Címkék: ,