A Toner Depotban csak kifogástalan terméket talál

2019.08.10.

Ha megfelelő színvonalon kíván nyomtatni otthonában, nem csupán egy remek nyomtatóra van szüksége, hanem minőségi tonerre vagy tintapatronra is, nyomtatójának típusától függően.

A Toner Depotban patronok és tonerek széles kínálatából választhatja ki az Önnek megfelelőt. Nem csupán a legújabb nyomtatókba való termékeket találja meg választékunkban, de a régebbi, népszerűbb készülékekbe való patronokat is. Sőt, megbízható beszállítói körünknek köszönhetően lehetőségünk van külön kérésre is beszerezni azokat a termékeket, amiket pillanatnyilag nem forgalmazunk. Amennyiben olcsóbban szeretné megúszni nyomtatója feltöltését, az eredeti, gyári darabok mellett kínálunk kompatibilis és felújított tintapatronokat is.

Ezek kedvezőbb ár mellett is az eredeti patronokhoz mérhető minőséget hoznak. Egyetlen hátrányuk, hogy időnként a nyomtató szoftvere letiltja az utángyártott patront. Ez általában elkerülhető azzal, ha letiltjuk a szoftverfrissítést, azonban ahol létfontosságú, hogy bármikor, fennakadás nélkül lehessen nyomtatni – például egy irodában – ott ajánlott az eredeti termékek használata, még ha azok drágábbak is. Természetesen minden patronunk és tonerünk megfelel a SMTC, Bureau Veritas és SIRA Certification szabványainak, azonban személyes teszteket is végzünk, hogy kizárólag kifogástalan minőséggel találkozhassanak nálunk.

Épp emiatt nem forgalmazunk eco termékeket. Ezek az eco, azaz B minőségű tintapatronok olcsó, de silány utánzatok, amik csapnivaló színhűségüknek köszönhetően gyakran megközelítőleg sem képesek a megfelelő színeket reprodukálni a nyomtatási képen.

Címkék: , , ,