A szülinap nemcsak a tortáról szól

2018.10.12.

Ha gyermekednek közeleg a szülinapja, biztosan Te is már a programokon és a meglepetéseken agyalsz. Nem könnyű feladat órákra lekötni a gyerekek figyelmét és megfelelő szórakozást biztosítani nekik szülinapi játékokkal.

Pontosan ezért szedtünk össze néhány ötletet arra, hogyan teheted még felejthetetlenebbé a nagy napot. Már a reggeli ébredéstől kezdve részesítsd királyi/királynői ellátásban, hiszen ez az ő napja. Papírból csinálhatsz koronát, kidekorálhatod a lakást, elkészítheted a kedvenc ételeit, és persze a torta sem maradhat el.

A legtöbb gyerek már hónapokkal előre tervezi a szülinapját, így biztosan a tudtodra adta mi(k)re is vágyik pontosan. Szervezhetsz családi programot is, vidd el a gyerkőcöt egy olyan helyre, ahova régóta szeretne elmenni. Nézzetek filmet vagy játsszatok közösen késő estig.

Egy ilyen élmény, amit máskor „nem szabad”, meg fog maradni az emlékezetében, és általában többet is ér bármilyen kézzel fogható ajándéknál. Ha otthon rendeztek zsúrt, és szobában is játszható szülinapi játékokat kerestek, ajánljuk figyelmetekbe a Logikoffer kincskereső játékot.

A bérelhető bőrönd rengeteg meglepetést és izgalmas feladatot rejt, ami akár másfél-két órára is leköti a kis bandát. A gyerekek imádnak gondolkodni, kutatni, együtt játszani és kincset találni, a Logikoffer pedig pontosan ezt biztosítja a számukra.

Címkék: , ,