A szerver bérlés mellé ajándék szerverhoszting jár

2018.11.03.

Minőségi szerver bérlés olcsón a Rackforesttel

Szerver bérlése azok számára ideális, akiknek bár szükségük van szerverre, nem kívánnak beruházni egy sajátba, esetleg a szerverparkjuk elöregedett. Nagy összegű befektetés helyett csupán havi bérleti díjat kell fizetni, ami már magába foglalja a hűtés, az energiaellátás, a folyamatos felügyelet és a gépterem költségeit is.

A szerver bérlés a Rackforesttel nem csupán gazdaságos és költséghatékony, de a cégóriásokra jellemző magas színvonal és minőség is biztosított. Az árak elérhetőek, miközben a lehető legkorszerűbb eszközök és infrastruktúra kerül felhasználásra.

Budapesti szervertermeinkben első osztályú körülmények között bérelhet szervert, vagy helyezheti el akár saját szerverét is. Előre összeállított csomagjaink között – ezeket bármikor módosíthatja – könnyedén megtalálja az Ön számára ideálisat, de egyedi preferencia szerint rugalmasan alakíthatóak is, tehát minden igényt kielégítünk.

A szervereket természetesen non-stop megfigyeljük, amennyiben technikai probléma üti fel a fejét, azonnali csereszervert bocsátunk rendelkezésére. A szerver bérlés a megrendelés után legkésőbb egy munkanappal megvalósul, de ez az idő akár egyetlen óra is lehet.  A szerver bérlés mellé ajándék szerverhoszting jár.

Címkék: ,