A pénzével spóroljon, ne a tisztasággal!

2019.09.18.

A különböző tisztítószerek reklámjai mind ugyanazt ígérik: segítségükkel újszerűen tiszták lesznek kanapéi és szőnyegei.

Azonban ha próbált már kézzel súrolni, bizonyára tisztában van azzal a ténnyel, hogy a kézi súrolással hiába használja a legjobb vegyszereket, a kívánt hatást nem éri el a fárasztó és hosszadalmas takarítás után sem. Nem csak a makacs foltok maradnak a helyükön, de a gyakori súrolás hatására bútoraink felülete károsodhat, aminek köszönhetően idejekorán kopottas külső jellemezheti őket. A kanapék, szőnyegek cseréjénél van sokkal jobb megoldás: például egy professzionális, ipari minőségű Kärcher takarítógép használata.

Ez a gép tisztítószeres meleg vizet fecskendez a felületre, majd rendkívül erős szívófejével felszívja a piszkos vizet, amit külön tartályban gyűjt össze.

Utóbbinak köszönhetően a száradási idő is meglepően alacsony, továbbá nincs levegőben szálló por takarítás után. Egy ilyen gép megvásárlása súlyos százezrekbe kerül még használtan is, ezért jelentősen gazdaságosabb megoldás a kárpittisztító gép kölcsönzés Budapest bármelyik  kerületében.

Ez az Expressz takarítógép kölcsönzőtől ráadásul ingyenes házhozszállítással történik.

Ennél kényelmesebb módszert keresve sem találni: Önnek otthonából egy lépést sem kell tennie, munkatársaink ugyanis a megbeszélt időpontban kiviszik a gépet, majd használat után el is hozzák. A kárpittisztító gép kölcsönzés Budapesten ráadásul most kaució nélkül is elérhető. A gép nem csupán tisztít, de fertőtlenít is, ezért hasznossága felbecsülhetetlen, ha házikedvenc vagy kisgyerek is él otthonában.

Címkék: